Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - طي حکمي از سوي حجت الاسلام والمسلمين محمدرضا حشمتي، معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي، استاد عبدالرضا چارئي به عنوان دبير هنري دومين جشنواره سراسري پوستر «آيات» به ميزباني استان زنجان منصوب شد. به گزارش دفتر تبليغ، ترويج و توسعه فعاليت هاي قرآن و عترت؛ طي حکمي از سوي حجت الاسلام والمسلمين محمدرضا حشمتي، معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي، استاد اسماعيل براري به عنوان دبير هنري دومين جشنواره سراسري فيلم «آيات» به ميزباني استان بوشهر منصوب شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

که متن حکم مذکور به شرح ذيل مي باشد:
کاري که قرآني ها امروز در کشور ما مي کنند ، به نظر من يک کار راهبردي ومهم است. مقام معظم رهبري
به منظور تحقق منويات حضرت امام خميني (ره) ، مقام معظم رهبري (مد ظله العالي) واصل اول قانون اساسي و در راستاي اهداف، سياست ها و راهبردهاي منشور توسعه فعاليت هاي قرآني کشور، معاونت قرآن و عترت (ع) وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي، برگزاري"جشنواره هاي هنر ي آيات " را با مشارکت و همکاري ادارات کل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان ها و ديگر دستگاه ها ، در سرلوحه کار خويش قرار داده است. لذابه پيشنهاد مدير کل فرهنگ وارشاد اسلامي استان زنجان وسوابق، تعهد و تجربيات ارزنده جناب عالي، به موجب اين حکم، به عنوان "دبير هنري دومين جشنواره سراسري پوستر «آيات»" منصوب مي شويد.
اميد است با استعانت از خداوند متعال و در سايه ي توجهات حضرت ولي عصر(عج)، با همکاري و هماهنگي مدير کل استان ، در پيشبرد اهداف متعالي، موفق و مويد باشيد.
يادآور مي‌شود؛ عبدالرضا چاريي هنرمند و مدرس دانشکده هنر دانشگاه شاهد 30 بهمن سال 1335 در خرمشهر متولد شد، تحصيلات ابتدايي خود را در دبستان پانزده بهمن همين شهر گذراند، در اين دوران از زندگي‌اش بود که با درگذشت پدر مجبور به کار در يک آتليه هنري نزد مرحوم استاد سيد علي عالم شاه، هنرمند دزفولي و از شاگردان ممتاز حسين بهزاد، شد، خيلي زود، در سن 10 سالگي کارهايي مانند مهرسازي، گراور سازي، نئون پلاستيک و پارچه‌نويسي را از ايشان که جاي پدر را براي وي پرکرده بود، آموخت و تا پايان دوره دبيرستان، در سال 56 به کار خود در اين آتليه ادامه داد. در سال 62 پس از انقلاب فرهنگي وارد دانشکده هنرهاي زيباي دانشگاه تهران شده و جزء نخستين گروه از دانشجويان رشته گرافيک مستقل ايران شد، ايشان نزد استاداني چون مرحوم مرتضي مميز، سيد محمد احصايي، هادي شفائيه، روئين پاکباز، سيد جلال شباهنگي، آيدين آغداشلو، صادق بريراني، ابراهيم حقيقي و استاد گنجينه طراحي گرافيک را فراگرفت. وي با اتمام دوره تحصيلي خود در سال 67، نخستين فارغ‌التحصيل رشته گرافيک مستقل در ايران مي‌باشد. ايشان خط نستعليق را نزد استاد مرحوم عبدالله فرادي در انجمن خوشنويسان ايران و خط ثلث و محقق را از استاد سيد محمد احصايي آموخت. پس از آشنايي کامل باسنت خوشنويسي و مشق نظري از روي آثار قدما، علاقه وافري به نقاشي‌خط پيداکرده و آثار متعدد و متنوعي در اين زمينه ارائه نمود.
وي عضو هيئت علمي دانشکده هنر دانشگاه شاهد، معاون آموزشي و تحصيلات تکميلي دانشکده هنر شاهد، مدير گروه کارشناسي و کارشناسي ارشد رشته گرافيک و تصوير سازي دانشکده هنر شاهد 1383-1388، مدير گروه کارداني /کارشناسي رشته گرافيک دانشکده فني دختران دکتر شريعتي 1380-1388، مدير گروه کارشناسي ناپيوسته رشته گرافيک دانشکده فني دختران دکتر شريعتي1382-1388، رييس کميته تخصصي رشته گرافيک وزارت آموزش وپرورش 1883-1386، عضو رسمي انجمن صنفي طراحان گرافيک ايران 1367 تاکنون/)18)،عضو هيئت علمي کميته تخصصي خوشنويسي در مکتب شيراز / فرهنگستان هنر1387، استاد نمونه دانشکده هنر دانشگاه شاهد در سال 1389، نفر اول نشانه در بي ينال دوسالانه گرافيک ايران، استاد مدعو دانشکده هاي هنري
دانشکده هنرهاي زيبا تهران /1378-1379/دانشگاه جهاد دانشگاهي 1377-1387، دانشکده هنر سوره شيراز1367-1378، دانشكده هنر دانشگاه نبي اکرم تبريز 1386تاکنون و دانشکده فني شريعتي1377تاکنون مي باشد.
وي تاکنون داراي تاليفات و مقالات فراواني در زمينه خوشنويسي /کتيبه نگاري خط نگاري و نگاره هاي سنگ قبور، مقدمه اي بر کتاب مسکات، مقاله هاي فراواني در ارتباط با پديده هاي نو در گرافيک امروز ايران در نشريه هاي ] سگال /چاپ و گرافيک ماهنامه هنر/و....
عرضه کرده است.
همچنين داور جشنواره هاي امام رضا (ع) در بخش خوشنويسي نوين / استان فارس، داور جشنواره تنديس / مشهد مقدس و داور ورک شاپ تايپوگرافي / استان فارس بوده است.
شايان ذکر است جشنواره هاي بين المللي خوشنويسي استان خراسان رضوي و کاريکاتور توسط ستاد جشنواره آيات و جشنواره هاي سراسري آيات در سال جاري شامل : در رشته ي پوستر استان زنجان ،حوزه نقاشي استان گلستان ،حوزه تئاتر استان فارس ،حوزه فيلم شامل مستند کوتاه،داستاني ،مستند و انيميشن استان بوشهر ،حوزه داستان نويسيجنوب استان کرمان ،حوزه شعر شامل انواع مختلف شعر استان لرستان، تصويرسازي کودک و نوجوان استان همدان برگزار کننده جشنواره آيات خواهد شد./و
http://tarvij.farhang.gov.ir/fa/festival/ayatt/ayaat



منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۶۴۰۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گروه‌محوری در دستور کار جشنواره تئاتر مردمی بچه‌های مسجد قرار دارد

نشست خبری پانزدهمین جشنواره سراسری تئاتر مردمی بچه‌های مسجد با حضور مدیر مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری و دبیر این رویداد هنری در سالن صفارزاده حوزه هنری برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، کورش زارعی مدیر مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری در نشست خبری پانزدهمین جشنواره سراسری تئاتر مردمی بچه‌های مسجد درباره برگزاری این رویداد اظهار کرد: احساس کردیم بچه‌های مسجد به باروری رسیده‌اند و این رویداد می‌تواند خروجی خوبی برایمان داشته باشد و ما فعالان تئاتر مسجد را وارد شکل جدی‌تری از تئاتر کنیم.

وی در ادامه به کارگاه‌های کارگردانی در مشهد اشاره کرد و افزود: چشم‌انداز جشنواره سراسری تئاتر مردمی بچه‌های مسجد این بود که بچه‌های تئاتری را به رشد برساند تا این افراد به جشنواره تئاتر مقاومت، جشنواره تئاتر ایثار و حتی جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر راه یابند و کم‌کم حضور خود را در جریان تئاتر کشور اعلام کنند.

مدیر مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری تاکید کرد: آنچه ما در جشنواره سراسری تئاتر مردمی بچه‌های مسجد در دستور کار قرار دادیم گروه‌محوری است و آنچه می‌خواهیم در این رویداد هنری مطرح کنیم است که تئاتر، کار گروهی است و کار فردی نیست و اگر دوستان گروه داشته باشند می‌توانند موفق شوند و اجرای بهتری داشته باشند.

جایزه ویژه مزین به نام «فرج الله سلحشور»

وی ادامه داد: در جشنواره سراسری تئاتر مردمی بچه‌های مسجد جایزه‌ها بیشتر گروهی هستند و یک جایزه ویژه مزین به نام «فرج الله سلحشور» خواهیم داشت که از مسجد تئاتر را آغاز کرد و بعد آثارش در جهان دیده شد.

زارعی تصریح کرد: ما با جایزه «فرج الله سلحشور» به بچه‌های تئاتر مسجد می‌گوئیم که می‌توان از مسجد برخواست و کارگردان و هنرمندی جهان شمول شد که اثرش توسط ۴۰ میلیارد نفر دیده شده است.

وی ادامه داد: آئین افتتاحیه این جشنواره ۱۸ اردیبهشت ماه در کنار مزار شهدای گمنام شهر بافق برگزار می‌شود و گروه‌های نمایشی یک اجرا در امامزاده عبدالله و سه اجرا ر مساجد شهر بافق و یزد خواهند داشت.

مدیر مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری در پایان به جایزه ۳۰۰ میلیونی این رویداد هنری اشاره کرد و افزود: جایزه ویژه فرج‌الله سلحشور جایزه ۲۰ میلیون تومانی است که به ۵ گروه برگزیده اعطا خواهد شد. همچنین به گروه‌های برگزیده جایزه ۱۰ میلیون تومان اهدا می‌شود.

در ادامه مصطفی موتورچی دبیر جشنواره سراسری تئاتر مردمی بچه‌های مسجد اظهار کرد: جشنواره سراسری تئاتر مردمی بچه‌های مسجد از ۱۸ تا ۲۱ اردیبهشت ماه در بافق یزد برگزار می‌شود.

وی دلیل منتشر نشدن فراخوان منحصر به این جشنواره را برگزاری رویدادهای تئاتری چون «محرابیان» طی سه سال گذشته در استان‌ها معرفی کرد که باعث شده تا علاقه‌مندان به تئاتر از مساجد به محله و روستا و در نهایت شهرستان و رویدادهای استانی راه یابند و ادامه افزود: ۱۸۰ اثر توسط هیئت بازبین مورد بررسی قرار گرفت که از این میان ۴۲ اثر به بازبینی حضوری رسید و در نهایت ۱۴ اثر به جشنواره سراسری تئاتر مردمی بچه‌های مسجد راه یافت.

دبیر جشنواره سراسری تئاتر مردمی بچه‌های مسجد پیش زمینه کار تولید تئاتر در مسجد را تربیت مربی معرفی کرد و سپس به سلسله آموزش‌های ویژه مربیان پرداخت و یادآور شد: ۸ نقطه پایلوت در استان‌ها انتخاب شد و با هدف اینکه مربیان، آموزش‌دهندگان بچه‌های مسجد در استان‌هایشان باشند ۲۰۰ نفر در کلاس‌ها حضور یافتند و در نهایت به ۸۰۰ گروه در سراسر کشور رسیدیم.

موتورچی پیش زمینه کار تولید در مساجد را علاوه بر مربی، نمایشنامه مناسب برای اجرا در مساجد دانست که باید تک جنسیتی باشد و طی مدت زمان ۱۵ تا ۲۰ دقیقه اجرا شوند و اظهار کرد: جشنواره نمایشنامه‌نویسی «گلدسته‌ها» با این هدف طی سه دوره برگزار شد و ماحصل و خروجی آنکه شامل ۱۵۰ نمایشنامه بود، برای تولید تئاتر توسط بچه‌های تئاتر مردمی مسجد در اختیار گروه‌های نمایشی قرار گرفت.

وی همچنین یادآور شد: در طول برگزاری یان جشنواره علاوه بر کارگاه‌های ویژه کارگردانی، با همکاری انجمن هنرهای نمایشی بافق دو کارگاه ویژه نمایشنامه‌نویسی و کارگردانی ویژه مسجد تعریف شده که دوره آموزشی نمایشی با حضور سیدحسین فدایی حسین و کارگاه کارگردانی با حضور نصرالله قادری خواهد بود.

دبیر جشنواره سراسری تئاتر مردمی بچه‌های مسجد ادامه داد: جایزه بازیگری این جشنواره شامل ۷ جایزه بازیگران خانم و ۷ جایزه ویژه بازیگران مرد خواهد بود، همچنین نویسندگی و کارگردانی سه برگزیده و در رتبه اول و دوم و سوم خواهد داشت و در طراحی بصری ۲ جایزه برگزیده و تقدیری خواهیم داشت؛ در این دوره از رویداد تئاتر مردمی بچه‌های مسجد دو پاسداشت خواهیم داشت و جایزه ویژه جشنواره به نام «فرج الله سلحشور» به گروه برتر جشنواره اهدا خواهد شد.

در پایان این نشست خبری پوستر پانزدهمین جشنواره سراسری تئاتر مردمی بچه‌های مسجد رونمایی شد.

کد خبر 750885

دیگر خبرها

  • دبیر اجرایی و دبیر هنری جشنواره ملی تئاتر ایثار معرفی شدند
  • انتصاب دبیر اجرایی و دبیر هنری هشتمین جشنواره ملی تئاتر ایثار
  • اسامی ۱۶ گروه برگزیده دومین جشنواره ملی سرود کانون اعلام شد
  • ۸ استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر تقدیر شدند
  • برگزاری مراسم بازنشستگی و تجلیل از دکتر عراقی‌زاده
  • گروه محوری را در دستور کار این دوره از جشنواره تئاتر مردمی بچه‌های مسجد قرار دادیم
  • گروه‌محوری در دستور کار جشنواره تئاتر مردمی بچه‌های مسجد قرار دارد
  • اهدای جایزه «فرج الله سلحشور» در جشنواره تئاتر مردمی بچه‌های مسجد
  • برگزاری جشنواره سراسری تئاتر مردمی بچه‌های مسجد در بافق
  • فیلم کوتاه «چوپان» در جشنواره شورت شورتز ژاپن/ رونمایی از پوستر فیلم