Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول برگزاری نمایشگاه 'شب یلدا به وسعت شهر' شامگاه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: 16 دانشجوی ترم چهار مقطع کاردانی رشته گرافیک آموزشکده فنی و حرفه ای واحد ارومیه 20 پوستر با موضوع شب یلدا خلق کردند.
قاسم فتحی افزود: این دانشجویان در مدت 2 ماه و در طول ترم تحصیلی با استفاده از تکنیک های گرافیک، عکاسی و تصویرسازی این پوسترها را طراحی کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اضافه کرد: این آثار در ابعاد سه در چهار متر به مناسبت فرا رسیدن آئین سنتی شب یلدا در سطح شهر ارومیه برای بازدید عموم نصب شده است.
وی بیان کرد: اقشار مختلف مردم می توانند در سطح شهر با آثار گرافیکی هنرمندان آینده دار شهر خود آشنا شده و با هنر گرافیک بیش از پیش آشنا شوند.
وی ادامه داد: آثار هنری در طول سال اغلب در نگارخانه ها ارائه می شود در حالی که امکان بازدید از آن مکان های هنری برای برخی از هنردوستان به آسانی فراهم نیست؛ این شیوه ارائه آثار هنری طیف گسترده ای از مردم را با هنر آشتی می دهد.
مدرس رشته گرافیک آموزشکده فنی و حرفه ای واحد ارومیه بیان کرد: دانشجویان با مشاهده آثار خود در ابعاد بزرگ در ادامه خلق آثار هنری روحیه بهتر و انگیزه بیشتری پیدا می کنند.
فتحی افزود: این نمایشگاه محیطی همچنین این فرصت را فراهم می کند تا از این هنرمندان جوان برای ملحق شدن به بازار کار این رشته هنری دعوت شود.
به گزارش ایرنا 30 آذر ماه در تقویم رسمی جمهوری اسلامی ایران با عنوان 'شب یلدا' نام گذاری شده و برابر با اتمام فصل پاییز و آغاز فصل سرماست؛ این شب بلندترین شب سال نام دارد و در سراسر ایران آئین های مختلفی با هدف ایجاد نشاط در کانون گرم خانواده در این شب انجام می شود.
به گزارش ایرنا، زهرا بهنام، نیلوفر بیگی، فاطمه تیموری، علیرضا جعفر زاده، پریسا حقی، سمیه زینالی، زهرا ستاوند، علی سعد آبادی، پوریا سعیدی، پریسا شیرزاد، لیلا علیزاده، رقیه مافی، نسا ملک محمدی، سنار قاضی، مهرآسا نصیری و الهام نوروزی طراحان نمایشگاه پوستر محیطی شب یلدا هستند.
7129/3072
خبر: توحید محمودپور ** انتشار: علیرضا فولادی

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۹۱۹۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقشی از شخصیت‌های قصه‌های ایرانی بر روی پوستر نمایشگاه کتاب

 شاپور حاتمی طراح پوستر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، درباره چگونگی شکل‌گیری ایده آن بیان کرد: این پوستر برداشتی است از قصه‌های مادربزرگ‌ها که بعد‌ها مادران برای فرزندان خود تعریف کردند و کم‌کم این قصه‌ها وارد دنیای کودکان شدند و کانون پرورش فکری نیز در امر تبدیل این قصه‌ها به کتاب، سرآمد ناشران کودک و نوجوان شد.

او ادامه داد: شخصیت‌هایی که در این پوستر به نمایش درآمده‌اند و در کنار مادربزرگ قصه‌گو قرار گرفته‌اند برگرفته شده از قصه‌هایی، چون «بزک زنگوله پا»، «روباه و زاغ» و «شاهنامه» که قصه‌ای کاملا حماسی و کلاسیک دارد، است. سعی کردیم شخصیت‌ها جان‌دار باشند و قابل لمس تا برای بچه‌ها شخصیت‌ها به درستی شکل بگیرند. در انتخاب رنگ نیز تلاش‌مان بر این بود تا از رنگ‌های گرم استفاده کنیم که به فضا و حال و هوای کودک و نوجوان نزدیک‌تر است.

این طراح درباره چرایی انتخاب این شخصیت‌های داستانی گفت: قصه و روایت این شخصیت‌ها را تقریبا همه بچه‌ها می‌دانند و شنیده‌اند. اگر به سراغ شخصیت‌های دیگر می‌رفتیم این امکان وجود داشت که همه بچه‌ها با قصه آنها آشنایی نداشته باشند ولی درصد بالایی از کودکان به واسطه کتاب‌های درسی و قصه، شخصیت مادربزرگ قصه‌گو - که مهمانان ناخوانده را به خانه خود دعوت می‌کند - یا قصه شنگول و منگول و حبه انگور را می‌شناسند. شاهنامه نیز در انواع و گونه‌های مختلف درباره قصه‌هایش روایت داریم. در واقع به سراغ قصه‌هایی رفتیم که نیاز به رمزگشایی نداشته باشد و بچه‌ها کاملا بتوانند با آنها همزاد پنداری و با آن ارتباط برقرارکنند.

حاتمی همچنین درباره نقش و حضور کانون پرورش فکری در این پوستر نیز توضیح داد: کانون در این سال‌ها نقش مهمی در ترویج کتاب و قصه‌گویی ایفا کرده است. در واقع این کانون بود که شروع کرد قصه‌ها را به صورت کتاب و متن منتشر کردن و در دسترس بچه‌ها قرار داد، به همین دلیل نیز ما در پوستر کانون از مادربزرگ و شخصیت‌های قصه‌ها استفاده کردیم.

او در ادامه اظهار کرد: از نظر نوع تکنیک تصویرسازی، اما تلاش کردیم به دنیای نوجوانان نزدیک شویم و حتی این را در نظر گرفتیم تا سادگی هم وجود داشته باشد و بچه‌ها بتوانند ماکت این شخصیت‌ها را در قالب کاردستی در ایام برگزاری نمایشگاه بسازند.

سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ در مصلی امام خمینی (ره) برگزار می‌شود و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان نیز در این نمایشگاه با آثار خود حضور دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ادبیات

دیگر خبرها

  • نمایشگاه کاریکاتور "فرهنگ شهروندی" در اردبیل
  • گشایش نمایشگاه نقاشی در نگارخانه حوزه هنری
  • نمایشگاه آثار هنری هنرجویان هنرستان هنر‌های زیبای دختران یزد
  • نمایش 600 اثر هنرمندان ایرانی در دبی
  • ۶۰۰ اثر از هنرمندان ایرانی در نمایشگاه هنر جهانی دبی به نمایش درآمد
  • برپایی نمایشگاه آثار هنرجویان شهرضایی
  • برپایی نخستین نمایشگاه تخصصی سیاه قلم در سنندج
  • نقشی از شخصیت‌های قصه‌های ایرانی بر روی پوستر نمایشگاه کتاب
  • نمایشگاه گرافیک رایانه ای در ایوانکی
  • برپایی نمایشگاه طراحی و نقاشی درخوی