Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-06@20:30:44 GMT

نمایشگاه گذر حاصل نوع نگاه و عقیده

تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۲۶۲۶۴۴

نمایشگاه گذر حاصل نوع نگاه و عقیده

نمایشگاه گروهی «گذر» با محتوای آثاری انقلابی و مذهبی، در بخش‌های پوستر، نشان، طراحی جلد و صفحه‌آرایی با حضور فاطمه بشکوه، رضا آسایی و حسن منظوری برپا شد.

به گزارش ایسنا، خبرنگار ایسنا در حاشیه این نمایشگاه به سراغ این هنرمندان جوان استان رفته و باب گفت‌وگویی را با آن‌ها داشته است.

نمایشگاه گذر مجموعه‌ای از آثار انقلابی و مذهبی است

«رضا آسایی» هنرمند حاضر در این نمایشگاه، فارغ‌التحصیل گرافیک در مقطع کارشناسی از دانشگاه هنر به خبرنگار ایسنا گفت: از دوران هنرستان کار طراحی گرافیک را آغاز کرده و در دانشگاه در رشته طراحی گرافیک تحصیل کردم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در نمایشگاه گذر، سه هنرمند با دیدگاه انقلابی کنار هم قرار گرفته‌اند و در حقیقت این نمایشگاه بیانگر دیدگاه و طرز فکر ما در تجربیات چندساله‌مان است.

وی علت نام‌گذاری نمایشگاه را به نام «گذر» چنین دانست: در طی سالیان گذشته مرتبط با فضای فکری‌مان فعالیت‌هایی داشتیم که تصمیم گرفتیم آثاری را که بیانگر نگاهمان است در این نمایشگاه برای مخاطب به نمایش بگذاریم.

آسایی بابیان این‌که در این نمایشگاه در کنار همسرش «فاطمه بشکوه» نسبت به نمایش آثار خود اقدام کرده است، گفت: ما در دانشگاه در کنار هم فعالیت‌هایی را داشتیم و همین‌طور با همکاری آقای منظوری از طریق نهضت مردمی پوسترهای انقلاب آثاری را طراحی کردیم که بخشی از آن در این نمایشگاه به نمایش گذاشته شده است.

این فارغ‌التحصیل گرافیک نقطه پایان نمایشگاه را نقطه آغاز یک کار بهتر و فعالیت حرفه‌ای‌تر دانسته و ادامه می‌دهد: به امید خداوند تا جایی که می‌توانیم در مسیری که به آن اعتقاد و ایمان‌داریم کار و فعالیت خواهیم کرد.

وی بابیان این‌که در چنین نمایشگاه‌هایی کارها فرصت این را پیدا می‌کنند که به طیف وسیعی از مخاطبان عرضه شوند، تصریح کرد: خوبی نمایشگاه در این است که همه کارهایی که یک طراح انجام داده در آن جمع شده و بهتر از آن این است که در یک روز تعداد زیادی از مردم و هنرمندان می‌توانند کارها را ببینند.

وی با اشاره به اهمیت داشتن پشتکار افزود: علاقه‌مندان به این رشته نگران مطرح‌شدن نباشند، چون اگر اثری به‌خوبی طراحی‌شده باشد حتماً دیده می‌شود و می‌تواند فرهنگ‌سازی را به بهترین شکل انجام دهد.

این نمایشگاه آغازی برای فعالیت‌های حرفه‌ای ما خواهد بود

«فاطمه بشکوه» دانشجوی سال آخر رشته ارتباط تصویری در مقطع کارشناسی دانشگاه هنر تهران، متولد 1375 است و در حدود 5 سال است که به کار طراحی گرافیک مشغول است. وی از سال دوم دبیرستان با تغییر رشته دبیرستان به رشته هنر رفته و از همان موقع شروع به طراحی کرده است.

بشکوه در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: حضور در دوره‌های آزاد طراحی گرافیک پایه‌ای را فراهم کرد که باعث شد پس از حضور در دانشگاه هنر فعالیت‌هایم بیشتر شده و زیر نظر اساتیدی کار کنم که این اساتید نقش زیادی در زاویه دید ما نسبت به هنر گرافیک داشتند.

این هنرمند قزوینی افزود: این نمایشگاه در واقع نشان‌دهنده تجربیات گذشته ماست و گذر ما از دوره دانشجویی و هنرجویی و رفتن به سمت کار حرفه‌ای را نشان می‌دهد.

دانشجوی ارتباط تصویری دانشگاه هنر تهران گفت: ما سعی کردیم هنر ناب را بشناسیم و آن را در درون خود به وجود آورده و سپس درون آثارمان آشکار کنیم.

یکی از افتخاراتم حضور در مسجد و آشنایی با هنرمندان انقلابی است

«حسن منظوری» 18 ساله که مدت دو سال در رشته گرافیک فعالیت دارد به خبرنگار ایسنا گفت: به‌علت علاقه به رشته گرافیک در مقطع پیش‌دانشگاهی به رشته هنر تغییر رشته داده‌ام و هم‌اکنون فعالیت‌های خود را در فضای مذهبی شهر دنبال می‌کنم که نمونه‌هایی از آثارم در این زمینه در این نمایشگاه به نمایش درآمده است.

منظوری با اشاره به گذراندن دوره‌های مختلف در مشهد و قم گفت: با استفاده از تجربیات اساتید، فعالیت‌هایم حرفه‌ای‌تر شده و یکی از افتخارات من حضور در بستر مسجد و آشنایی با هنرمندان انقلابی است که موجب شد کم‌کم با این فضا بیشتر از پیش آشنا شوم.

این هنرمند خاطرنشان کرد: آثار من بیشتر در بخش نشانه و پوستر است که در بخش نشانه به‌صورت حرفه‌ای‌تر فعالیت می‌کنم و در بخش پوستر نیز بیشتر آثارم در فضای مذهبی است اما نمی‌خواهم به گرافیک محدود شوم بلکه علاقه‌مند هستم رشته‌های مرتبط را هم تجربه کنم.

وی به برپایی نمایشگاه گذر اشاره کرد و افزود: چندی پیش که همراه آقای آسایی در کارگاه نقش بهشت در حرم مطهر رضوی حضور داشتیم تصمیم گرفتیم که در قزوین نمایشگاهی برای معرفی آثارمان برپا کنیم؛ به همین جهت آثارمان را جمع‌آوری کرده و در بخش‌های مختلف ازجمله پوستر و نشانه برای علاقه‌مندان به نمایش گذاشتیم.

منظوری یادآور شد: نام نمایشگاه گذر است چون خواستیم گذری از تجربیات به‌دست‌آمده‌مان را به دیگران عرضه کنیم هرچند در این مسیر ادعایی هم نداریم.

به گزارش ایسنا، این نمایشگاه که از 27 بهمن‌ماه آغاز به کارکرده تا 3 اسفندماه ادامه خواهد داشت. علاقه‌مندان برای بازدید می‌توانند از ساعت 16 الی 20 در انتهای راسته وزیر نبش کتابخانه نبویه، گالری یاقوت حضور یافته و آثار را به نظاره بنشینند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۶۲۶۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۹۰ ورزشکار معلول زنجانی در رشته‌های مختلف ورزشی فعالیت می‌کنند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛ خدابنده لو گفت: امروزه افراد دارای معلولیت در فعالیت‌های اجتماعی و مسابقات زیادی شرکت و توانمندی‌های خود را به جامعه ثابت می‌کنند.

وی افزود: در این راستا اولین جشنواره ورزش‌های بومی، محلی در سه شهرستان زنجان، ابهر، خدابنده در سال گذشته برگزار شد که استقبال گروه‌های هدف را به دنبال داشت.

مدیرکل بهزیستی استان ادامه داد: فعالیت‌های ورزشی برای افراد دارای معلولیت از ۲ جنبه درمانی که هدف آن تأمین سلامتی و پیشگیری از مبتلا شدن به بیماری‌های ثانویه است حائز اهمیت می‌باشد.

خدابنده لو گفت: ورزش نه تنها اعتماد به نفس را در فرد تقویت می‌کند بلکه نگرش جامعه را نسبت به معلولین دگرگون کرده و از نظر جسمی، روحی، فردی و اجتماعی آنها اثر قطعی و تعیین کننده‌ای دارد.

مدیرکل بهزیستی استان زنجان همچنین به اجرای طرح آموزشی آگاه سازی پیشگیری از معلولیت‌ها در دوره سالمندی اشاره کرد و گفت: این طرح با موضوعات سکته مغزی، بیماری قلبی- عروقی، استئوپروز، آرتروز، دیابت، سقوط و دمانس (آلزایمر) است که در سال گذشته ۲ هزارو ۷۲۷ در سطح استان شهری و روستایی تحت پوشش قرار گرفتند.

به گفته وی، آشنایی با بیماری استئو آرتریت، سقوط- بیماری دیابت - بیماری قلبی و عروقی -پوکی استخوان - سکته مغزی و آشنایی با بیماری دمانس از جمله موضوعاتی است که برای سالمندان جامعه هدف بهزیستی و افراد محلی در ۲ گروه سنی میانسالان با رده سنی ۶۵ الی ۴۵ و گروه سالمندی با رده سنی ۸۵ الی ۶۵ برای هر ۲ جنس آموزش داده می‌شود.

دیگر خبرها

  • نمایشگاه آثار هنری هنرجویان هنرستان هنر‌های زیبای دختران یزد
  • نمایشگاه دست سازه‌های هنرجویان هنرستان دخترانه در شهرستان نقده
  • آزارهای جنسی در هالیوود + موشن گرافیک
  • نگاهی به فعالیت های علمی و آموزشی دانشگاه فرهنگیان قم+ فیلم
  • برپایی نمایشگاه آثار هنرجویان شهرضایی
  • نگاه نوآورانه واحدهای تولیدی برای ورود به عرصه رقابت خارجی
  • حضور انتشارات نگاه با ۲ هزار عنوان در نمایشگاه کتاب
  • سی‌وچهار دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران در یک نگاه
  • نمایشگاه گرافیک رایانه ای در ایوانکی
  • ۸۹۰ ورزشکار معلول زنجانی در رشته‌های مختلف ورزشی فعالیت می‌کنند