Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-06@22:34:32 GMT

رشته «موشن گرافیک» در دانشگاه علمی کاربردی ایجاد شد

تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۲۶۱۳۸۳

رشته «موشن گرافیک» در دانشگاه علمی کاربردی ایجاد شد

تهران- ایرنا- مدیر گروه فرهنگ و هنر دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: برای نخستین بار در کشور، دانشگاه علمی کاربردی در مقطع کارشناسی حرفه ای هنرهای دیجیتال در رشته «موشن گرافیک» یا همان گرافیک متحرک دانشجو می پذیرد.

«عیسی کشاورز» عصر سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایرنا اظهارداشت: با توجه به فرصت های شغلی رشته موشن گرافیک، گروه فرهنگ و هنر دانشگاه علمی کاربردی تدوین و راه اندازی این رشته را در دستور کار خود قرار داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: تاکنون امکان پذیرش این رشته تحصیلی در یکی از مراکز علمی کاربردی تهران فراهم شده است.
این مدیر در دانشگاه جامع علمی کاربردی ادامه داد: در آینده پذیرش متقاضیان رشته موشن گرافیک در سایر مراکز علمی کاربردی کشور امکان پذیر خواهد شد.
«متقاضیان شرکت در دوره موشن گرافیک می توانند همراه با ورودیان مهرماه 97 برای دوره های کارشناسی، در این رشته ثبت نام کنند.»
کشاورز درباره این رشته توضیح داد: رشته گرافیک متحرک تلفیقی از دو مفهوم هنر و فناوری است؛ موشن گرافیک یا موشن گرافی به ویدئوهای کوتاه یا تیزرهای تبلیغایی می گویند که با استفاده از نرم افزارهای گرافیکی تولید می شود.
وی افزود: هنر دیجیتال، اصطلاحی تازه است که برای خلق مفاهیم، روش ها و خلق آثار هنری بر مبنای واژگان دیجیتالی تلاش می کند؛ به عبارت دیگر، خلق یک مجسمه یا نقاشی نیاز به مواد و ابزاری چون چوب، سنگ، بوم، رنگ یا قلمو است اما امروزه خلق چنین آثاری بر مبنای واژگان رایانه ای با استفاده از نرم افزارها در فضای مجازی ممکن شده است.
مدیر گروه فرهنگ و هنر دانشگاه جامع علمی کاربردی به اقبال مخاطبان، شرکت ها و سازمان ها به اثربخشی این گونه از هنرهای چندرسانه ای برای انتقال پیام و محتوا اشاره کرد و گفت: با توجه به بیکاری انبوه دانش آموختگان، برای دانش آموختگان رشته موشن گرافی فرصت های شغلی بسیاری پیش بینی می شود.
«برتری های فراگیر این رشته مانند سرمایه اندک، راه اندازی کسب و کارهای خانگی و فردی برای دانش آموختگان این رشته فراهم خواهد شد.»
کشاورزی ادامه داد: دانش آموختگان دوره موشن گرافی به توانمندی هایی چون طراحی و تولید محتوای چندرسانه ای، اینفو موشن، اینفوگرافیک، فتوکلیپ و طراحی هویت های بصری متحرک در رسانه ها دست خواهند یافت.
وی افزود: سواد رسانه ای، آشنایی با نرم افزارهای گرافیکی، مدیریت کسب و کار، متحرک سازی و کامپوزیت ها و همچنین شناخت و کاربرد رنگ از جمله مهمترین دروس در نظرگرفته شده برای دانشجویان رشته موشن گرافی است.
به گفته کشاورز، این دانشجویان افزون بر این دروس، 480 ساعت کارورزی و کاربینی را نیز به عنوان دروس عملی خود سپری خواهند کرد.
مدیر گروه فرهنگ و هنر دانشگاه علمی کاربردی گفت: دوره موشن گرافیک به صورت کارشناسی ناپیوسته ارائه می شود و دانش آموختگان دوره های کاردانی از رشته های مرتبط هنری از جمله گرافیک، نقاشی، پویانمایی (انیمیشن) و سایر رشته های مرتبط که در دفترچه بیان شده است، امکان ثبت نام در آن را دارند.
به گزارش ایرنا، پذیرش دوره های کارشناسی دانشگاه جامع علمی کاربردی از دیروز(دوشنبه -29 مردادماه) آغاز و تا یکشنبه چهارم شهریورماه ادامه خواهد داشت.
متقضایان برای ثبت نام و آشنایی با شرایط عمومی و اختصاصی این رشته ها می توانند به دفترچه پذیرش در سایت سازمان سنجش به آدرس http://sanjesh.org مراجعه کنند.
**9283** 2023

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علمي آموزشي علمي كاربردي موشن گرافيك دانشگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۶۱۳۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدرک‌گرایی موجب ایجاد فاصله بین دانشگاه و جامعه کار می‌شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، میثم عرب‌زاده، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان در نشست خبری برگزاری هشتمین همایش ملی فرش ایران که به میزبانی این واحد دانشگاهی برگزار شد، اظهار کرد: دانشگاه می‌تواند نقش اساسی در جهش تولید ایفا کند. دانشگاه آزاد اسلامی کاشان ازلحاظ ورودی در سال جاری با ۳۰ درصد رشد پذیریش دانشجو، مواجه بوده که نسبت به سال‌های اخیر بی‌سابقه است.

وی افزود: اکنون شرایط خوبی در دانشگاه وجود دارد زمانی ۲هزار ۷۰۰ دانشجو در دانشگاه داشتیم اکنون به ۵ هزار و ۵۰۰ نفر رسیده یعنی در چهار سال تعداد دانشجو به دو برابر شده است. تعداد دانش‌آموزان مشغول به تحصیل در دانشگاه در سال‌های قبل، ۸۰۰ بوده که اکنون این آمار به هزار و ۷۰۰ نفر رسیده و دانش‌آموزان این مدارس می‌توانند از کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌های دانشگاه آزاد اسلامی کاشان که برای دانشجویان است، برای ارتقای سطح آموزش خود بهره‌گیری کنند. نزدیک به ۸۰۰ معلم، استاد هیئت علمی، حق و تدریس و کارمند در دانشگاه، فعال هستند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان در پاسخ به این سؤال که علت این رشد ۳۰ درصدی دانشجوی دانشگاه، چیست؟ گفت: در این سال‌ها سعی کردیم استادان متخصص و قوی را شناسایی و به دانشگاه دعوت کنیم. برای انتخاب استادان نگاه صرفاً علمی و تخصصی است نگاه تیمی، گروهی، اصلاً جایگاه ندارد.

عرب‌زاده درباره با بیان مشکلات اخیر دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان عنوان کرد: اکنون این واحد دانشگاهی با بازنشستگی گروهی استادان مواجه بوده؛ البته استادان جوان و نخبه در دانشگاه مشغول به تدریس هستند؛ اما زمان می‌برد تا به مانند استادان گذشته باتجربه باشند.

وی جذب برخی استادان متخصص به عرصه صنعت را چالش علمی دانست و بیان کرد: به علت شرایط سخت اقتصادی این استادان زودتر جذب صنعت می‌شوند تا به تربیت نیرو‌های متخصص جوان بپردازند و شرایط اقتصادی جامعه در این امر دخیل است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان با اشاره به برخی از دانشگاه‌ها که هنوز زیرساخت کافی ندارند، تأکید کرد: دانشجو باید در محیط دانشگاه متخصص و عالم شود؛ اما در برخی دانشگاه‌ها حتی زیرساخت‌های دانشگاهی هم مهیا نیست؛ اما با تبلیغات دانشجو، جذب می‌کنند. رشد قارچ گونه دانشگاه، نیاز امروز جامعهٔ علمی نیست؛ بلکه تخصص گرایی، تربیت افراد و نیروی جوان علمی نیاز کشور است. اینکه صرفاً بخواهیم فقط مدرک بگیریم کافی نیست و باعث می‌شود فاصله و یا شکاف عمیق بین دانشگاه و جامعه کار ایجاد شود؛ زیر متخصص تربیت نکرده‌ایم.

وی، دانشگاه آزاد اسلامی کاشان به‌عنوان شانزدهمین دانشگاه آزاد اسلامی کشور و نخستین دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان، دانست و گفت: این دانشگاه دارای سرای فرش ماشینی و سه مرکز تحقیقات و فناوری، شتاب‌دهنده و آزمایشگاه طراحی فرش است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دانشگاه‌ها از مسائل کشور جدا نشوند
  • مرکز ملی نوآوری مغز در بیمارستان فیروزگر تهران راه‌اندازی می‌شود
  • جهش تولید با فعالیت دانشگاه‌های مهارت‌محور محقق خواهد شد
  • آزارهای جنسی در هالیوود + موشن گرافیک
  • نگاهی به فعالیت های علمی و آموزشی دانشگاه فرهنگیان قم+ فیلم
  • مدرک‌گرایی موجب ایجاد فاصله بین دانشگاه و جامعه کار می‌شود
  • مجوز اجرای ۲۴دوره کوتاه مدت اشتغال‌محور صادر شد
  • استفاده از کاربرد هوش مصنوعی در تمام رشته‌های کارشناسی از مهر آینده
  • ایجاد مهارت و کمک به شعار سال هدف اصلی دانشگاه علمی و کاربردی
  • استفاده از کاربرد هوش مصنوعی در تمامی رشته‌های کارشناسی از مهر ماه