Web Analytics Made Easy - Statcounter

امین علی‌نیا رئیس انجمن هنرهای تجسمی استان قزوین در گفت‌وگو با ایکنا از قزوین، با اشاره به لزوم برگزاری ورکشاپ‌های طراحی با محوریت منویات مقام معظم رهبری و شعار سال 98 «رونق اقتصادی» اظهار کرد: هر چه از این دست برنامه‌های سبک بیشتر برگزار شود می‌تواند جای خالی حرکت‌های پرخرج و سنگین هنری را پر کند.
وی افزود: هنرمندان و دانشجویان رشته‌های هنری می‌توانند دانش و دانسته‌های خود را به‌صورت عملی زیر نظر اساتید و معلمان در چنین ورکشاپ هایی تجربه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


علی‌نیا با بیان اینکه برگزاری برنامه‌هایی از این دست در هر سطح و اندازه‌ای می‌تواند کمک کند تا ارتباط هنرمندان به‌ویژه قشر جوان با نهادهای فرهنگی و هنری بیشتر شود، گفت: این برنامه‌ها موجب حفظ این ارتباط و ایجاد موقعیتی با ثبات‌تر می‌شود و زمینه بروز و ظهور آثار جدید را فراهم می‌کند.
وی ادامه داد: در حال حاضر در شرایط خاص اقتصادی به سر می برسم که این موقعیت خاص باعث کمتر شدن سهم فرهنگ و هنر نسبت به سال‌های قبل شده است.
این هنرمند قزوینی تصریح کرد: رشته طراحی گرافیک در بین رشته‌های هنرهای تجسمی یکی از کاربردی‌ترین رشته‌های هنری محسوب می‌شود چرا که ارتباط گسترده‌ای با زندگی روزمره مردم و شهروندان دارد.
وی عنوان کرد: هر زمان که بخواهیم در خصوص یک مفهوم با ارزش مثل «رونق تولید» صحبت کنیم رشته‌هایی چون طراحی و گرافیک می‌تواند در همه زمینه ورود پیدا کند و بسیار خوب این مأموریت را انجام داده و یک شعار و مفهوم ارزشمند را ترجمه کرده و به نحو شیرین و دل‌چسبی به نمایش بگذارند.
علی نیا بیان کرد: در خصوص هر مفهومی که می‌خواهیم از آن سخن بگوییم نیازمند زبان مناسب و ترجمه‌ای شیرین و بسط یافته هستیم تا با گسترش آن بتوانیم این مفاهیم ارزشمند را جا بیندازیم.
رئیس انجمن هنرهای تجسمی استان قزوین در پایان خاطرنشان کرد: در رشته طراحی گرافیک این قابلیت بسیار است و دانشجویان و هنرجویان این رشته در این زمینه بسیار فعال هستند.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: هنرهای تجسمی در قزوین شعار سال 98 رونق تولید شرایط اقتصادی گرافیک در قزوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۲۴۶۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟ 

رونق تولید موضوعی است که در سال های اخیر بیشتر مورد توجه سیاست گذاران کلان و مسئولان اقتصادی کشور قرار گرفته و سال ۱۴۰۳ نیز شعار جهش تولید با مشارکت مردم انتخاب شده است اما نقش بورس در این زمینه چیست؟

به گزارش ایسنا، کارشناسان اقتصادی بازار سرمایه را یکی از ابزارهای مناسب برای اجرای سیاست رونق تولید عنوان می‌کنند، اما آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید در کشور شود؟ برخی معتقدند که بورس به واسطه بازار ثانویه امکان جذب نقدینگی جدیدی ندارد و بنابراین نمیتواند به شرکت ها کمک کند و  آنچه در بورس اتفاق می افتد، نوسانات متعدد است.

برزو حق شناس در گفت و گو با ایسنا با اشاره به اینکه بازار سرمایه یکی از مولفه‌های اقتصادی هر کشوری است، گفت: در  واقع رونق تولید نیز یکی از سیاست‌های کلان کشور در حوزه اقتصاد  محسوب می‌شود که بورس جزئی از آن و یکی از ابزارهای اجرای این سیاست کلان محسوب می‌شود. 
وی با اشاره به اینکه بورس نمی‌تواند به تنهایی باعث رونق تولید شود، یادآور شد: اگر سیاست های دیگر کشور در کنار بورس به کمک رونق تولید بیاید در آن زمان است که رونق تولید شکل می گیرد. 
وی در بخش دیگری از صحبت های خود به تفاوت بازارهای اولیه و ثانویه پرداخت و ادامه داد: اینکه بورس بازار ثانویه است تعریف درستی است،  اما اگر به درستی مدیریت نشود باعث اختلال در بازار اولیه می شود.
به گفته حق شناس، بازار اولیه به شرکت‌ها کمک می‌کند تا تامین مالی شوند و بتوانند عرضه اولیه خود را برای سرمایه گذاران به نمایش بگذارند، اما در کنار بازار اولیه اگر بازار ثانویه یعنی بورس فعالیت بانشاطی نداشته باشد نمی توان انتظار داشت که بازار اولیه هم رونق پیدا کرده و با استقبال سرمایه گذاران رو به رو شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سکوی «تامین و تولید» راه‌اندازی می‌شود/ تبیین ظرفیت‌های ایران
  • هوش مصنوعی یک ابزار کمکی است و جایگزین پزشک نمی شود
  • نمایشگاه آثار هنری هنرجویان هنرستان هنر‌های زیبای دختران یزد
  • نخستین جشنواره ملی گیاهان دارویی جنوب استان کرمان
  • هوش مصنوعی یک ابزار کمکی است و جایگزین پزشک نمی‌شود
  • رونق تولید با مالیات بر سوداگری
  • واحد‌های بزرگ پرورش مرغ گوشتی در قم احداث می‌شود
  • آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟ 
  • نشست‌های تبیین و تعالی در ۲۸۰ حوزه و کانون بسیج سیستان و بلوچستان برگزار شد
  • برگزاری نشست‌های تبیین و تعالی در ۲۸۰ حوزه و کانون مقاومت خواهر و برادر