Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا رزازی فر روز دوشنبه در گفت‌وگو با ایرنا، بیان کرد: طبق تقسیم‌بندی، جمع‌آوری آثار برگزیده در پنج بخش و ۱۷ رشته انجام و ۱۱ رشته از میان رشته‌ها به عنوان رشته‌های بخش مسابقه رقابتی اعلام شد که توسط هیات انتخاب مورد گزینش قرار گرفت و توسط ۶ گروه از داوران نقد شد.

وی به اعلام نفرات برتر در بخش ویدیوآرت اشاره کرد و افزود: اثر آرزو رمضانی شایسته‌ تقدیر برای اثر کودک درون، اثر پرنیان دیناری به نام I Forbid You To See Me به عنوان برگزیده اعلام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 رزازی فر تصریح کرد: در بخش فیلم‌های واجد جلوه‌های ویژه، اثر زوزه پارسا بزرگانی شایسته‌ تقدیر و اثر مهتاب فرهادی برای اثر کانیبال برگزیده شد. 

وی ادامه داد: در بخش دستکاری دیجیتال در عکس، اثر شایسته‌ تقدیر محمدعلی ناصری به نام مرموز و اثر برگزیده این بخش جشنواره به مریم فاطمی برای اثر فریاد رسید. 

رزازی فر عنوان کرد: در بخش گرافیک دیجیتال (پوستر)، اثر مهدی امیریان شایسته‌ تقدیر شد و فاطمه صباغ گل و مهدی امیریان برای اثر هواپیمای ps۷۵۲ به عنوان اثر برگزیده معرفی شدند و در بخش نقاشی دیجیتال نیز ابراهیم فرمانی برای اثر سماک شایسته تقدیر شد و اثر Throw in the ocean تینا بنایی برگزیده شد. 

وی به نفرات برتر بخش انیمیشن اشاره کرد و گفت: اثر مسافر از مهردخت خرمی پور در این بخش شایسته‌ تقدیر و اثر کاکایی از زهرا ملایری برگزیده شد و در بخش موشن گرافیک نیز، اثر نمایشگاه پرستار ۲ از رامین ایمانی شایسته تقدیر و اثر شرکت کسرا از علی آزاد به عنوان برگزیده معرفی شدند. 

رزازی فر به نفرات برگزیده و شایسته تقدیر بخش ویژه (کرونا) اشاره کرد و افزود: اثر من هم ماسک میزنم از ادریس جمالی شایسته‌ تقدیر و اثر انیمیشن کرونا از مسعود شریفی در این بخش به عنوان نفر برگزیده اعلام شد. 

وی خاطرنشان کرد: دیپلم افتخار (اثر سوم) به فریماه فاطمی برای اثر پوستر کرونا اهدا شد ودر بخش بازی های کامپیوتری، سید وحید مصطفوی برای اثر تیزران شایسته‌ تقدیر و جایزه اثر برگزیده به میلاد جعفری برای اثر ویلکا رسید. 

رزازی فر عنوان کرد: جمع‌آوری آثار برگزیده در ۵ بخش دستکار دیجیتال در عکس، گرافیک دیجیتال، طراحی‌های تصویر فراکتال، نقاشی دو بعدی و سه بعدی، هوش مصنوعی و هنرهای دیجیتال بینار رشته‌ای برگزار شد.

دبیر سومین جشنواره ملی هنرهای دیجیتال گفت: از میان مجموع آثار ارسال شده به دبیرخانه ۵۱۳ اثر واجد شرایط شناخته شد و پس از داوری ابتدایی ۱۸۴ اثر توسط هیات انتخاب جشنواره برای حضور در بخش رقابتی پذیرفته شد که این آثار شامل ۱۷ اثر دستکاری دیجیتال در عکس، ۳۲ اثر گرافیک، ۲۶ اثر نقاشی دیجیتال، ۳۳ اثر موشن گرافیک، ۴۰ اثر انیمیشن، ۱۱۰ اثر فیلم کوتاه واجد جلوه های ویژه دیجیتال، هفت اثر بازی ، پنج اثر طراحی وب و ۱۴ اثر ویدیو آرت بود.

به گزارش ایرنا، این جشنواره در سه بخش رقابتی، غیر رقابتی و ویژه در شاخه‌های تصاویر ایستای دیجیتال، تصاویر متحرک دیجیتال، طراحی تعاملی دیجیتال، هنر هوش مصنوعی و هنرهای دیجیتال بین‌رشته ای از ۲۶ تیر ماه با مراسم افتتاحیه و گشایش نمایشگاه مجازی، فعالیت خود را آغاز کرد و پس از نمایش کلیه آثار، برگزاری نشست‌ها و کارگاه‌های تخصصی، در تاریخ ۱۰ مرداد با اعلام برگزیدگان به کار خود پایان داد. 

برچسب‌ها وزارت علوم تحقیقات و فناوری عکاسی هنرهای تجسمی دامغان دانشگاه دیجیتال

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت علوم تحقیقات و فناوری عکاسی هنرهای تجسمی وزارت علوم تحقیقات و فناوری عکاسی هنرهای تجسمی دامغان دانشگاه دیجیتال تقدیر و اثر برای اثر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۹۶۱۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دبیر اجرایی و دبیر هنری جشنواره ملی تئاتر ایثار معرفی شدند

با حکم دبیر هشتمین جشنواره ملی تئاتر ایثار، دبیر اجرایی و دبیر هنری این دوره از جشنواره منصوب شدند. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، محمد کرم‌الهی دبیر هشتمین جشنواره ملی تئاتر ایثار در احکامی جداگانه دبیر اجرایی و دبیر هنری این دوره از جشنواره تئاتر ایثار را منصوب کرد.

بر این اساس، حمید ساروخانی به عنوان دبیر اجرایی هشتمین جشنواره ملی تئاتر ایثار منصوب شد.
همچنین محمد لارتی به عنوان دبیر هنری هشتمین جشنواره ملی تئاتر ایثار منصوب شد.

معرفی آثار راه‌یافته به جشنواره ملی تئاتر ایثار

 

حمید ساروخانی و محمد لارتی از هنرمندان و فعالان عرصه هنرهای تجسمی و هنرهای نمایشی و از جمله مدیران با سابقه اداره‌کل امور هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران هستند.

هشتمین جشنواره ملی تئاتر ایثار با حضور هنرمندانی از سراسر کشور و به همت اداره‌کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گلستان و همکاری و همراهی دستگاه‌های اجرایی استان، با هدف تبیین ارزش‌های والای انسانی و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت برگزار می‌شود.

«جلوه‌های ایثار و شهادت در دوران انقلاب و دفاع مقدس»، «جلوه‌های ایثار و شهادت در زندگینامه شهدا، ایثارگران، شهدای محور مقاومت (شهدای مدافع حرم)، شهدای امنیت، سبک زندگی ایثارگرانه و ایثار اجتماعی در دوران معاصر»، «جلوه‌های ایثار و از خودگذشتگی همسران معظم جانبازان، آزادگان و خانواده‌های معظم شهدا در دوره معاصر» و «جلوه‌های ایثار و شهادت در مقاطع مختلف تاریخی به خصوص تاریخ معاصر انقلاب» از مهمترین موضوعات این دوره از جشنواره است.

هشتمین جشنواره ملی تئاتر ایثار با دبیری محمد کرم‌الهی در 2 بخش صحنه‌ای و خیابانی از روز سه‌شنبه 25 اردیبهشت 1403 به مدت 4 روز در تالار فخرالدین اسعد گرگانی برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دبیر اجرایی و دبیر هنری جشنواره ملی تئاتر ایثار معرفی شدند
  • اسامی ۱۶ گروه برگزیده دومین جشنواره ملی سرود کانون اعلام شد
  • افتتاح نمایشگاه عکس وعده صادق در کوهدشت
  • تقدیر از ۱۵۰ فعال قرآنی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
  • سومین سوگواره منطقه‌ای نی ناله برگزار می‌شود
  • «آلاء» برگزیده مونودرام تونس شد
  • خواهر و برادر کبودراهنگی برگزیده لکوکاپ ایران
  • نگاه خلاقانه در ساخت مستند رادیویی تاثیرگذار است
  • برگزیدگان جشنواره نمایش کانون معرفی شدند
  • فراخوان سومین جشنواره پاسخ برتر منتشر شد